|
|
||||
|
||||
|
***Zorlu-Enerji***
zengin edecek bir hisse daha zoren doğal gaz ile elektrik üretiyor. trakyada doğal gaz kaynağı buldu. kullanacağı doğalgazı kendi çıkaracak. büyük bir maliyetten kurtulacak. 3-5-10 yıllık bekleyecek olana..... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bugün böyle bir haber geçti. işleri yolunda gidiyor demek ki. biraz daha toplanma dönemi geçirecek. daha yakın bir izlem gerektirecek. Zorlu Holding'de enerji sıkıntısı 1 Nisan 2007 Süleyman DEMİRKAN/ANKARA Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Zincirlikuyu'daki 96 bin 505 dönümlük arazisini ihale yoluyla satın almasıyla ve Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun, "Hasan almaz, basan alır" sözüyle kamuoyunun gündemine gelen Zorlu Holding'e bağlı Zorlu Enerji, abonelerine gönderdiği yazıda, "En zor dönemlerini yaşadıklarını" ilan etti. Zorlu Enerji yazısında, "Bugün itibarıyla geldiğimiz noktada sizlere verilen enerjinin maliyetinden kaynaklanan zarar karşılanamayacak duruma geldi. Tesislerinize elektrik satışmız, 01.05.2007 itibarıyla sona erdirilecek" denildi. |
|
|
||||
|
||||
|
vah, vah..zavallı zoren. elektrik veremeyecemiş. durumu kötüymüş. bu da bugünkü zoren...... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum 2008-2009-2010 a damgasını vuracak bir şirket olacak zorlu, o zaman bütün şirketleri ky. sevindirir, temennimiz ve isteğimiz inşallah gerçekleşir. zaman zorluların lehinemi aleyhinemi çalışacak hep beraber göreceğiz ![]()
|
||||
|
||||
|
Cevap: ***Zorlu-Enerji***
acaba kaç kişi zoren topiğini okuduktan sonra zoren alıp tutmuştur. alıp tutan varsa yazsın ve ben de bileyim.... |
|
|
|||
|
|||
|
2008 e damgasını vuracak,,,, ![]()
|
||||
|
||||
|
topik açılalı 2.5 yıl geçmiş. bence büyük hareket başladı... |
|
|
|||
|
|||
|
20 ekimde elektrik dağıtım ihaleleri var coruh elektrik dağıtım osmaniye elektrik dağıtım yeşilırmak elektrik dağıtım |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|