|
|||||||
| "T" - "Z" İle başlayan hisseler "T" - "Z" İle başlayan hisseler |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
***t.kalkınma.bnk***
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Haber 24.04.2007 16:18 ***TKBNK*** Turkiye Kalkinma Bankasi A.S.'nden gelen yazi: Bankamiz Yonetim Kurulu, 24.04.2007 tarihide saat 11:30'de toplanarak 24.04.2007 tarih ve ***TKBNK*** Turkiye Kalkinma Bankasi A.S.'nden gelen yazi: Bankamiz Yonetim Kurulu, 24.04.2007 tarihide saat 11:30'de toplanarak 24.04.2007 tarih ve 2007/09/09/129 sayili karari ile Bankamizin mulkiyetinde bulunan 14 adet gayrimenkulun toplam 13.002.800 YTL muhammen bedelle satisa cikartilmasina oybirligiyle karar vermistir. ***TKBNK***
|
|||
|
|||
|
Cevap: ***t.kalkınma.bnk***
Endeksden ayrı bir görüntüsümü var,heralde yükseliş için gün sayıyordur Kıng grafik ve yorumun nedir, teşekkürler
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
slm king elimde 1.12 maliyetten gdkyo var iki aydır bekliyorum hareketsiz bir o kaldı hareket etmesi yakın mı |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
hareket için mutlaka aşılması lazım. bu gördüğüm en büyük rallide tık bile dememesi ilginç. bir önceki 48.000 3 çıkışta da yükselmemiş ve bana zarar yazdırmıştı. speki parasını almak isteyecektir. ama ne zaman?? |
|
|
|||
|
|||
|
günaydın arkadaşlar sayın king gedik ile ilgili açıklaman icın teşekkür |
|
|
|||
|
|||
|
Her Yere Yorum YazmiŞsiniz Burasi Tenekenin Yeridir ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tkb, Istanbul Risk Sermayesi Girisiminde Yer Alacak. Sirketten Imkb`ye Yapilan Ve Imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanan Aciklama Soyle: Turkiye Kalkinma Bankasi A.s.`nin 23.07.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. `konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:viii, No: 39 Sayili Tebligi Uyarinca Yapilan Aciklamadir. Bankamiz Yonetim Kurulu`nun 23.07.2007 Tarihli Toplantisinda, Bankamizin Avrupa Yatirim Fonu Onculugunde Kurulmasi Planlanan Istanbul Risk Sermayesi Girisiminde (ivci) En Fazla 10 Milyon Euro Katilim Payiyla Yer Almasi Yonunde Karar Alinmistir -matriks- |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|