|
|
||||
|
||||
|
Return Of The King
Bu bölümde, borsayı etkileyebilecek, her türlü konuyu yorumlamaya çalışacağım. |
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
dirençler güçlü geldi. aşağıdaki grafiği paylaşmak istedim. eğer geri dönersek bu sefer önce tutunduğumuz desteklerde tutunamayacağımızı düşünüyorum. bu akşamki dow ve bow daki çöküş, bizim düşüşümüzün ilk sinyalleri olabilir. seans içi portföymü boşalttığımı belirttim ve herkesin pozisyonlarını kontrol etmesi konusunda uyardım. açtığım kısa pozisyonar doğru idi, ancak endex kapanışını görünce kapattım. neye kısmet böyleymiş. başka fırsatlara bakarız.. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
buralarda tutunursak endexi sürükleyen hisselerin birçoğu güzel ikili dip görüntüleri verecek. ve yukarıya hareket başlarsa, bu sefer 45.000 i rahat geçeceğiz. buraları kritik bölgeler işc sahol dohol kchol ykbnk gözüme güzel görünenler.... |
|
|
|||
|
|||
|
Daha önce MALİ hocama DOBUR'u sormuştum ama birde sizin yorumunuzu alabilirmiyim. Tşk.... |
|
|
||||
|
||||
|
dobur bana göre çok manipülatif bir hisse. yorum yapmamayı daha uygun buluyorum. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
dow bow da bu kaşam ikili dip görüntüleri belirmeye başlandı. yarın bizdeki hareketin gücü önemli. para girişiyle güçlü bir yükseliş, birçok hissede, güzel bir ikili üçlü dip görüntüleri oluşturacaktır... güzel bir gün dileğimle.....çünkü gelecek için yarın çok önemli |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|