|
|
||||
|
||||
|
Reklamlar
bu topikte, haftalık dergilerde veya tv de yayınlanan, borsa şirketlerie ait reklamları ve getirilerini değerlendirmeye çalışacağım. sıklığının artışı dikkat çeken bir reklam farkeden okuyucu olursa bunları, buraya alıp inceleyelim. |
|
|
||||
|
||||
|
marsall ın çok fazla tv reklamları başladı. 26,00 dan izlemeye aldım. beklediğim hareket, diğer birçok hissede olduğu gibi, önce geri çekilme sonra %20-30 arası pirim. |
|
|
|||
|
|||
|
sayın king takibinizdeki hisseler olgunlaşmaya başlayınca bize ikazınız olabilirmi acaba |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
kusura bakmayın ekranımdaki hisseler topicine bakmadan yazmıştım orayı gördüm.bizlerle paylaşımınız için teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
marshall %8 tebrikler |
|
|
||||
|
||||
|
marshal şu anda direncinde. aşarsa ikli dip görünümü onaylanmış olur ve %20 daha yapar diye düşünüyorum. (gerçi ben endex 42.000 de sattım, ama tutanlar vardır.... |
|
|
|||
|
|||
|
sayın kıng sizce dırencı nedır ve hangi kademeye kadar cıkar mrshl |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
kırarsa 18 ler civarına ulaşabilir |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum good-year lastikleri ![]()
|
||||
|
||||
|
benim de dikkatimi çekti. 18.5 u geçerse 20.00 ye kadar (belki 20.5-21) gider. üstü olabileceğini sanmıyorum. 18.5 u aşamazsa 16.8 bir sonraki desteğidir. bugünkü dergilerdeki reklamlara bakan var mı? varsa bir değerlendirelim... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|