|
|
||||
|
||||
|
Malicafe
Burası genel kültür ,eğlence,mizah(tabi ki ölçülü olmak kaydıyle) hasılı borsa hariç ne varsa yazabileceğimiz,zaman zaman kafamızı dinleyip hoşça vakit geçireceğimiz bir yer olarak devam etsin derim ![]()
HİSSEYİ ALIRKEN KORKAK SATARKEN CESUR OLACAKSIN SATIŞ HEDEFİ BU KAR BANA YETER DEDİĞİN YERDİR Burada yer alan bilgiler şahsi düşünceler olup kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir.sorumluluk şahısların kendisindedir |
|
|
|||
|
|||
|
Mali bey bilmem beğenecekmisiniz ------------------------------------ SAĞLIK OCAĞI Adamın biri arkadaşı ile yolda giderken elindeki çakısı ile parmağını >keser. > > Biraz ötede saglik ocagi vardir. > > Adam: > > - Ben şurada pansuman yaptırayım, der. > > > > İçeri girince karşısına iki kapı çıkar > > Birinde: HASTALAR > > Ötekinde: YARALILAR yazılıdır. > > > > Yaralar kapısından girer. > > Yine önünde iki kapı. > > Birinde: ET > > Ötekinde: KEMİK yazan > > > > Et kapısından girer. > > Yine iki kapı. > > Birinde: ÖNEMLİ > > Ötekinde ÖNEMSİZ yazıları olan > > > > Önemsiz kapısından girince kendini sokakta bulur. > > Arkadaşı sorar : > > - Nasıl iyi baktılar mı? > > - Hayır ama ***anizasyon dehşet..
|
|||
|
|||
|
insanlar neden küfür eder(söver) veya küfür etmeye ihtiyaç duyar? |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]()
HİSSEYİ ALIRKEN KORKAK SATARKEN CESUR OLACAKSIN SATIŞ HEDEFİ BU KAR BANA YETER DEDİĞİN YERDİR Burada yer alan bilgiler şahsi düşünceler olup kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir.sorumluluk şahısların kendisindedir |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
insanların başkasına zarar vermeden deşarj olması gerekir zaman zaman.küfür de bunun bir yolu bence.fiziksel şiddet uygulamadan sözle kavga etmek. eğer ölçülü olunabilirse bence hiç sakıncası yok..Bunalan insanlara bir açık kapı bırakılması gerekir ki o da bu açık kapıdan stresini boşaltsın ama ne yazık ki bu stres boşaltma yolları her ne hikmetse ya yasak olup suç sayılır ,ya ayıp olup yapılması hoş karşılanmaz ya da günah olup yapanlar cehennemde yanmakla cezalandırılır. hadi buyrun stressiz bir yaşama.........................
|
|
|||
|
|||
|
insanlar maçlara neden gider.ya sosyalleşmek için veya tuttuğu takımı desteklemek için.pekii! maçlarda neden hakeme küfür edilir.hakemin küfür yemediği hiç bir akrabası kalmıyordur herhalde.acaba o hakemin yerine kendisini koysa küfür edermiydi acaba.veya taraftarlar niye küfür ederler.maçlardan önce veya maçlardan sonra kavgalar bu küfür yüzünden çıkmıyormu.onca insan bu küfür yüzünden zarar görmüyormu veya insan ilişkilerinde kavgalar küfür yüzünden çıkmıyormu. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
)
|
|||
|
|||
|
[quote=mali1957;314][b]siz samsun sahil yürüyüş yolunda ki stres direklerini duydunuz mu ya da gördünüz mü?sadece tekmelenmek için konulmuş ve esneyebilen direkler.. ne güzel söylüyorsunuz stres direği diye.yani insanlar streslerini,kızgınlıklarını stres direğinde atıyorlar.kavga ederek, küfür ederek değil.bir hafta önce kadar televizyonda göstermişti abd de bir yazar poposuna push un resmini yapıştırmış poposunu tekmeletiyordu.acaba belediyeler her şehrin uygun yerlerine insanların streslerini alabilecek stres direkleri veya kendilerine zarar vermiyecek şekilde tekmelenecek veya yumruklanacak birşeyler yapsalar küfürlerde azalır kavgalarda. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
sayın mali insan kendi kendine küfür ederek belki stresini atabilir ama küfürü tartıştığınız bir kimseye ederseniz acaba bu tartışma fiziki müdahaleye dönüşmeden bitermi.tartışma sırasında ölçülü küfür eden gördünüzmü hiç bizlerde herhalde empati eksikliğide var.kendimizi karşımızdaki insanın yerine koymuyoruz. |
|
|
|||
|
|||
|
babam bana gençliğinde yaşadığı bir olayı anlatmıştı o aklıma geldi şimdi.babam bir rahatsızlığından dolayı gençken doktora gitmiş.tetkiklerinden sonra birşey çıkmamış.doktor babama psikolojik olabilir,kızınca bas küfrü gitsin demiş.ben kendimi bildim bileli babam bir şeye kızınca küfreder.bu küfrün yeri ve zamanı önemli değildir. heryerde,her zaman küfretme baba dediğim zaman;olurmu oğlum bana doktor böyle dedi derdi.ama şahsen ben bu küfrün dilimize yakışmadığını düşünüyorum. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|