|
|||||||
| "G"-"K"-"L" Harfi ile başlayan hisseler "G"-"K"-"L" Harfi ile başlayan hisseler |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
***işbankası-c***
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum kıng Halkbank arzı için yabancılar para çıkıyor,Halkbank arzı bittikten sonra leyla başlar dansözlüğe ![]()
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum boşluğu dolduracakmı? ![]()
|
||||
|
||||
|
bence hayır. ama 5.4 cente giderken, en çok kazandıran imkb 10 senedi bu olacak. |
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum 6,0 altı tuzakmı yoksa endeks gidicimi,göstergeler dibin dibi olacağınımı işaret ediyor? kısa orta vadeli desteklerini rica ederim. teşekkürler
|
|||
|
|||
|
fortis gibi süründürdükten sonramı çıkacak?
|
||||
|
||||
|
işc niye bu hallerde bilemiyorum. diğer imkb 10 hisseleri zirvelerine ulaşmışlarken 1 nolu hisse zirvenin %20 altında kaldı. aslında temel olarak bir sorunu yok. yüksek miktarda mal satılmış olması da etkili olmuş olabilir. işcnin lokomotif olduğunu düşünürsek, 48.000 direncini kırmamız için onun da olması gerekiyor. önce ana trendi kıracaklarını iyice geriye çekip dökülenleri toplayacaklarını, ve 5.4 cente gidişte lokomotif olacağını düşünüyorum. stop loss 6.05, destekler 5.85 en önemlisi, altta ise 5.5ve 5.0 i görüyorum. üstte ise 6.30 un geçilmesiyle yukarıya yeni bir ivme kazanacaktır. ama bu momentumla biraz zor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|