|
|||||||
| "C" - "D" - "E" - "F" Harfi ile başlayan hisseler "C" - "D" - "E" - "F" Harfi ile başlayan hisseler |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Frigo
FRIGO;sistem ile hareket edenler hisseyi henüz taşıyıp yüksek kar elde ettiler. [img]http://***.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/vCK20476.gif[/img]
Burada yer alan grafikler TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında değildir! Yayınlanan grafikler şahsi yorumlarımdır. Bu sebeple bu grafiklere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi ve manevi zararlardan her ne şekilde olursa olsun şahsım sorumlu değildir. |
|
|
|||
|
|||
|
Cevap: Frigo
FRIGO da günlük grafikler iyice sıkıştı. takip etmekte fayda var [IMG]http://***.resimekle.gen.tr/files/e4jzye6jzo0anqy0z59g.gif[/IMG]
Burada yer alan grafikler TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında değildir! Yayınlanan grafikler şahsi yorumlarımdır. Bu sebeple bu grafiklere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi ve manevi zararlardan her ne şekilde olursa olsun şahsım sorumlu değildir. |
|
|
|||
|
|||
|
Sanırım 1 yıl önceki hareketin bir benzerini yine tekrar edecek gibi duruyor...Fakat nereden toparlar o pek belli değil. |
|
|
|||
|
|||
|
Neredeyse 1 yıldır ilk yorumu siz yapmışsınız Sayın Büyükcan. Bu forumda hisse senedi pek konuşulmuyor galiba. Hangi topiği açsam karşıma VOBcu arkadaşlar çıktılar. Bu arada ben de buraya geldim artık. Malum yerle bozuştuk. |
|
|
|||
|
|||
|
haklısınız sn sultansencer, hisse pek konuşan olmadı sabahtan beri. ama tanıdık birini görmek güzel. buralara hepten yabancıyımda. saygılar... |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Sayın Alperen'in de buraya gelme ihtimali var. MSN'den haberleştik, sabahtan beri forum arıyorum örf âdetimize uygun, dini mevzularda konuşabileceğimiz bir forum. Buranın kuralları arasında "dini konular konuşmak yasaktır." demediği için burayı tercih ettim. Hayırlısı olsun artık. Sayın Alperen de uygun görürse buradan devam edeceğiz inşallah.
|
|||
|
|||
|
hayırlısı olsun herkes için inşaallah. |
|
|
|||
|
|||
|
Burada gayri ahlaki avatar seçmek de yasak. Bu da burayı tercih etmemizin sebeplerinden birisi.
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|