|
|||||||
| "C" - "D" - "E" - "F" Harfi ile başlayan hisseler "C" - "D" - "E" - "F" Harfi ile başlayan hisseler |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Fmİzp
Yüksek bedelsiz haberinden sonra, daha önceden satışı gündemde olan arsanın yaklaşık 2500000 USD daha fazla bir fiyatla satılacağının açıklanmasıyla hisse nereye kadar gidecek? |
|
|
|||
|
|||
|
Cevap: Fmİzp
Alıntı:
Slm, Sizce son durum nedir? Bugün bayağı bir düşüş vardı.. |
|
|
||||
|
||||
|
20 günde neredeyse %200 prim yapmış bir senet sizce nereye gider?yoksa bir %200 daha mı yapmasını bekliyorsunuz? ![]()
HİSSEYİ ALIRKEN KORKAK SATARKEN CESUR OLACAKSIN SATIŞ HEDEFİ BU KAR BANA YETER DEDİĞİN YERDİR Burada yer alan bilgiler şahsi düşünceler olup kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir.sorumluluk şahısların kendisindedir |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
![]() Ama şunu biliyorum ki bu borsada o kadar çok şeytan var ki istedikleri zaman dünyayı bile tersine döndürüyorlar,, Arafat'da olsak hep beraber taş atıp kovalım derdim. Ama bu bizim şeytanlar taş atmayı bile öğrenmişler yanlarına sokuldun mu bizim gibi garibanları hemen taşlıyorlar... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]()
HİSSEYİ ALIRKEN KORKAK SATARKEN CESUR OLACAKSIN SATIŞ HEDEFİ BU KAR BANA YETER DEDİĞİN YERDİR Burada yer alan bilgiler şahsi düşünceler olup kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir.sorumluluk şahısların kendisindedir |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Ama ahtım var bu borsaya,, inat ettim sabırla ve azimle bekliyorum benim gibilerini kaykmaktan bıkmayanlara kendi adıma bir güzellik yapacağım. Borsa sülüklerine ahtım var,, Hepsinin ALLAH belesini versin. TEZ ZAMANDA |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|