|
|
||||
|
||||
|
Ekranimdakİ Hİsseler
ilerleyen günlerde borsa iyi olacaksa, endeks giderken iyi kazandıracağını düşündüğüm, ekaranımda olacak sektörleri ve hisseleri paylaşmak istedim. BANKA; İŞCTR, AKBNK, GARAN, VAKBN, ,YKB, TSKB, TEKST SİGORTA; AKGRT, ANSGR, ANHYT, GUSGR FİN KİR; İŞFİN, FFKRL HOLDİNG; SAHOL, KCHOL, ALARK, GLYHO, DYHOL, BRYAT OTOMOTİV; FROTO, TOASO, DOAS, ASUZU, KARSN ELEKTONİK; ARCLK, PRKAB DEMİR-ÇELİK; EREGL, KRDMB, BRSAN TEKNOLOJİ; TCELL, ALCTL, NETAS ENERJİ; PRKTE, AYEN, ZOREN ULAŞTIRMA; THYAO, ÇELEBİ, UÇAK İNŞAAT; AKCNS, ADANA,C ,ÇİMSA, MARDN, BOLUC, ECYAP GYO; İSGYO, AGYO, GRGYO, ALGYO, VKGYO, MİPAZ YO; İSYAT, AKYO, PERYO, ECBYO (aslında tüm yo lar demek isterdim, çünkü vergiden muaf olan tek sektör ve yıl sonuna kadar bundan mutlaka yararlanmak isteyeceklerini düşünüyorum) PETRO-KİMYA; PTOFS, AYGAZ, PETKİM, ECİLC, ALKİM |
|
|
||||
|
||||
|
son yükselişte hisse kaçıranlara. asıl hareketini halkbankın halka arzında yapacaktır. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ilerde bir gün zengin edebilecek hisse arayanlara. Pkart. sektöründe tek ve artık herşey "kart"laştı. halka arzında sonra fransız ortaklığı diye diye, çok kişi bu hisseye sahip oldu. geldiği yer ortada. artık kimse yüzüne bakmıyor.şöyle 3-5 yıl dokunmayacağınız bir paranız varsa atın birkenara ve unutun. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bir hisse daha zoren doğal gaz ile elektrik üretiyor. trakyada doğal gaz kaynağı buldu. kullanacağı doğalgazı kendi çıkaracak. büyük bir maliyetten kurtulacak. 3-5-10 yıllık bekleyecek olana..... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dostum ilk sayfayı takip edenler kazançlı çıkacaklardır,pörtföy çeşitlemen gayet güzel,teşekkürler
|
|||
|
|||
|
Dostum orta ve uzun vade için seçtiğin PKART-ZOREN bencede güzel devamlı takibimde bu hisseler, senden ricam KORDS ve MNDRS ikiside karlı şirket öz sermayeleri ve esas faaliyet kar artışları yükseliyor, grafik ve yorumunu rica ediyorum, Sevgi & Saygılar
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Dostum bunlara ilave NTHOL ve GLYHO bakabilirmisin, teşekkürler ![]()
|
||||
|
||||
|
grafikleri gönderdim. ancak endexdeki durumu riskli gördüğümden, yo ların dışındaki hisseleri riskli buluyorum..... |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
ortavade uygun fiyatlardan hisse almak ve takip etmek isteyenlere kıng dostumun bizlere önerileri ![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|