|
|
||||
|
||||
|
***dibeyakin***
Hayırlı olsun dileklerimle... |
|
|
||||
|
||||
|
tekrardan merhaba dostlar, analizlerimi artık aylık kapanışlar bazında yapacağımı ve o hisse gruplarına yoğunlaşacağımı söylemiştim, hisselerin tekniklerini yatırımcı arkadaşımızın daha çabuk ulaşabilmesi içinhisselerle ilgili topikte yayınlamaya calışacağım, Şubat ayı kapanışına göre takip grubuna giren hisselerimiz alfabetik olarak aşağıdaki gibiydi; adnac afmas akalt aksue alcar alka alkım arat arclk arfyo armda asels aslan ateks atsyo avrsy aygaz bagfs bfren brova brsan bshev cbsb celha cment dencm dgzte dmsas ecbyo emnıs erbos FACFA FNSYO FVORI GEDİZ GRGYO GRNYO GUSGR HAZNEDAR IHGYO IHLAS INFYO ISBTR karsn konya kords ktrek link luksk mipaz mrshal mzhld nthol olmks PEGYO PETKM PRKAP PRKTE PRTAS serve sonme tacyo tatks tkbnk tuprs UKIM ULKER VAKFN YKBANK YTFYO YÜNSA Bol kazançlar... |
|
|
||||
|
||||
|
Atsyo = 1, 26 - 1, 80 Cİvari Denenebİlİr... Takİp Edelİm...
|
||||
|
||||
|
3,40 üstünde eminişte hareket sertleşir, buralardan takibe geçebiliriz... hoplat - gümlet formasyonu denenebilir...
|
||||
|
||||
|
Yunsa; Hareketİ Çok Sert Olabİlİr 6,00 Cİvarlari GÖrÜnÜyor Ufukta... Hacİmle Beraber İzleyelİm
|
||||
|
||||
|
Sayın dibeyakın, yeni yerimizın,yeni bir başlangıç ve kazançlı günlere vesile olması dileğimle hayırlı olsun diyorum ![]()
HİSSEYİ ALIRKEN KORKAK SATARKEN CESUR OLACAKSIN SATIŞ HEDEFİ BU KAR BANA YETER DEDİĞİN YERDİR Burada yer alan bilgiler şahsi düşünceler olup kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir.sorumluluk şahısların kendisindedir |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
teşekkür ederim üstadım... bimukabil ![]()
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
tahminen nekadar sürede dostum |
|
|
||||
|
||||
|
Harekete hazır gibi, buralardan 2. sert dalganın gelmesi lazım %80 lik bir uyum var [IMG]http://i3.tinypic.***/4486nvk.jpg[/IMG]
|
|||
|
|||
|
teşekkürler dostum ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|