Burada yer alan grafikler TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında değildir! Yayınlanan grafikler şahsi yorumlarımdır. Bu sebeple bu grafiklere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi ve manevi zararlardan her ne şekilde olursa olsun şahsım sorumlu değildir.
1997 den beri borsayla ilgileniyorum... benim de kendimce takip ettigim göz altında şiddetle bulundurulması gereken hisselerden biri olan alarko-holding tir.. sürekli izliyorum kagıt 3.42 den geri döndü. 3.10 ile 3.18 arasında cok oyalandı ama satış baskılarına ve olumsuz siyasi havaya oda ayak uydurdu .. yabancıların sevdigi bir kagıt olarak göze carpıyor... suan itibariyle kagıt 3.84 civarında ..şahsi görüşüm endekse baglı olarak daha geri gelecek ve yine şahsi görüşüm 2.62 dan asagı gelme olasılıgı cok düşük bence .. alarko-holding takibe alınması gereken saglam bir kagıt ve enrji sektöründe atılımlar yapmayı planlıyor ve 20 haziran veya 23 haziranda ihale yapılcak ... bu ihaleye katılcak 5 firmadan biri yabancı ortaklıgı ile alabilir gözüyle bakılıyor takibe almakta fayda var arkadaslar... herkese bol kazanclar dilerim..